Košarica

02 250 18 00 | info@zfm.si | O nas

Prijava v portal: 

Prijava

Želite podporo?

Pokličite nas: 02 250 18 00

Družabna omrežja

Založba Forum Media, založniška dejavnost d.o.o., s sedežem v Mariboru je bila ustanovljena januarja 2004 in je članica mednarodnega podjetja Forum Media Group, medijskega podjetja z vodilnimi založniškimi podjetji po Evropi, Aziji, Severni Ameriki, Avstraliji, ki že 30 let zaposluje več kot 1.200 zaposlenih v 18 državah sveta.

Naše poslanstvo je oskrbeti naše kupce z informacijami, ki jih potrebujejo za sprejemanje pravih odločitev – tako v njihovem poklicnem kot tudi privatnem življenju.

Naš cilj je posredovati pravo informacijo ob pravem času in na pravem mestu skozi pravi medij – knjiga, priročnik, seminar, izobraževalni program, revija, zgoščenka, splet ali poslovni dogodek.

Izobraževanja in publikacije so usklajene z aktualno zakonodajo in prilagojene potrebam podjetij oziroma institucij. Uredniki in avtorji naših izdelkov so slovenski strokovnjaki, aktivni v gospodarstvu, javnem sektorju in v strokovnih združenjih. Njihovo znanje in praktične izkušnje prinašajo bralcem in uporabnikom izdelka najnovejši know-how in obsežno pomoč pri doseganju poslovnih ciljev.

V letih razvoja in rasti smo postali specialisti in eno vodilnih podjetij na področju izvedbe izobraževanj v podjetjih in ustanovah v Sloveniji. Naša izobraževanja temeljijo predvsem na aktualni praksi, inovativnih pristopih in postopkih, ki jih zaposleni hitro prenesejo v prakso in tako neposredno vplivajo na učinkovitost in uspeh podjetja ali ustanove.

V letu 2016 smo prejeli naziv Naj podravsko podjetje leta in v letu 2017 in 2018 Certifikat zlate bonitete odličnosti.

Forum Media Group in Založba Forum Media